ASIAKKAIDEN SUOSITUKSET

Lue asiakkaiden kokemuksia Tomista.

Yrityksemme syntymäpäiväjuhlilla esiintynyt Haustola on viihdyttävä, aito ja ammattimainen stand up -koomikko. Parhaimmillaan hän on ottaessaan jatkuvasti yleisön mukaan esitykseen ja improvisoidessaan tilanteeseen sopivasti.

Marianne Pynnönen

SC5

Tomi otti yleisön mukaan alusta asti ja piti mukana koko esityksen ajan. Oli erityisen hauskaa kun Tomi oli selvittänyt hiukan taustaa yleisöstä, osui ja upposi!! Saatiin paljon positiivista palautetta osallistujitta illan mittaan ja seuraavana päivänä. Keep up the good work, Tomi!

Jukka Huusko

Finnish Society For Trenchless Technology

Kiitos sinulle tuhannesti hienosta esityksestä. Kaikki tykkäsivät kovasti ja erityisesti tykättiin siitä kuinka otit yleisön mukaan. Olen jo suositellut sinua muillekin ja lämpimästi suosittelen jatkossakin. Aivan huippushow!

Tiina Korpi

Outotec

Tomi on ammattimainen ja pitää tarkasti kiinni siitä mitä on sovittu. Hän on aikaansaava, luova ja ennen kaikkea todella mukava yhteistyökumppani. Lämmin suositus.

Tiia-Tuulia Tiensuu

TV Tools Oy

Hyvää huumoria monelle maulle – ainuttakaan negatiivista kommenttia ei kuulunut, sen sijaan kehuja senkin edestä! Veti hyvällä tavalla yleisöä mukaan juttuihin ja piti tunnelman katossa alusta loppuun.

Carita Wallenius

Teknoware

Tomi Haustola osaa ottaa yleisönsä, vaikka kuulijakunta olisi hyvin moninainen. Vapaaehtoiset Meripelastajat nauttivat näkemästään ja kuulemastaan koulutuspäivillään 24.3.2017. Hyvä fiilis ja iloiset ilmeet säilyivät läpi koulutuspäivien. Suosittelen!

Jari Piirainen

CEO, Suomen Meripelastusseura Oy

Tomi esiintyi häissämme ja sitä ohjelmanumeroa muistellaan vieraiden kesken vieläkin nauraen. Tomi on nokkela ja hauska, mutta ennen kaikkea huikea ammattilainen: tilannetaju ja improvisointitaidot takaavat persoonallisen, tilaisuuteen sopivan esityksen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Voin lämpimästi suositella Tomia niin arkeen kuin juhlaankin!

Sara Etola

tuore morsian