KUKA ON TOMI HAUSTOLA?

Minäpä kerron sinulle!

Esiintyjänä Olen tullut tutuksi YLEn Naurun Tasapainosta, Nelosen Stand up!:sta sekä Noin Viikon Studio -ohjelmista.

Tämän lisäksi olen kirjoittanut mm. Suurmestari, Stadi vs. Lande ja Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa.


Olen taustaltaltani tietotekniikan diplomi-insinööri ja minulla on stand up -kokemusta yli 13 vuoden ajalta. Olen erikoistunut erityisesti yritystapahtumiin, syntymäpäiviin ja hääjuhliin.

Stand up -komiikan ydin on kyky havainnoida maailmaa ainutlaatuisesti ja löytää huumoria arjen ja tapahtumien tilanteista

Olen erikoistunut viihdemaailman monipuolisiin palveluihin tarjoten unohtumattomia hetkiä kaikille, jotka haluavat rentoutua ja nauraa. Stand up -komiikka, juontaminen, esiintyminen ja käsikirjoittaminen ovat osa ammattitaitoani. Olen sitoutunut viihdyttämään yleisöäni laadukkaasti ja tarjoamaan monipuolista viihdettä

Käsikirjoittamisen avulla luon hauskoja ja kiehtovia tarinoita, jotka puhuttelevat erilaisia yleisöjä. Olen aina valmis ottamaan vastaan haasteita ja sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin.

Juontajana olen energinen ja ammattitaitoinen. Luon tilaisuuksiin lämpimän ja rentoutuneen tunnelman sekä ylläpidän hyvää fiilistä. Esiintyjänä tuon lavalle karismaa ja persoonallisuutta, jotka saavat yleisön viihtymään ja nauttimaan hetkestä.

Minulla on laaja kokemus viihdyttämisestä erilaisilla tapahtumilla ja klubeilla. Olen työskennellyt monien erilaisten yleisöjen parissa. Olen myös avoin yhteistyölle muiden taiteilijoiden ja tapahtumajärjestäjien kanssa.

Jos etsit ammattitaitoista stand up -koomikkoa, juontajaa, esiintyjää tai käsikirjoittajaa, olen valmis tarjoamaan palveluitani. Tavoitteeni on tehdä jokaisesta tapahtumasta ikimuistoinen ja ainutlaatuinen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton viihdetuokio!